måndag 1 januari 2007

Ladbrokes Bingo

Ladbrokes är ett välkänt engelskt spelbolag som har satsat hårt på svenska marknaden. Ladbrokes är en komplett spelsajt med poker, casion, bingo, sportsbetting och mer. Här ska vi fokusera på Ladbrokes Bingo. Bingosajten är enkel och trevlig att besöka. Här erbjuds spel vid alla tider på dygnet och du kan spela med så liten insats som en krona och uppåt.

Ladbrokes Bingo är från engelska Virtue Fusion och delar inte plattform med någon annan Nordisk bingosida. Du spelar direkt i webbläsaren och behöver inte ladda ner mjukvara.

Ladbrokes säte: Fullt licensierade i England och därför är vinsterna skattefria.

Gratis bonus: nej

Ladbrokes välkomstbonus: 100% upp till 100kr

Omsättningskrav: Dina gratis 100 SEK kan endast användas till att köpa bingobrickor och kan inte tas ut förrän de har blivit omsatta 4 gånger motsvarande 400 SEK. Du kan inte spela på minigames.

Spelen: Priset på brickor hos Ladbrokes Bingo varierar mellan 1 SEK och 10 SEK per delbricka.

Ladbrokes bingo: Ladbrokes Bingo erbjuder Variantbingo med 5 priser i varje spel. Nytt spel börjar ca var 5e minut.

Utbetalningsstruktur: Ladbrokes Bingo har en garanterad minimum prispool för alla spel. Storleken på den garanterade prispoolen varierar beroende på brickpris. Möts den garanterade minimum prispoolen per brickor sålda ökar prispoolen.

Ladbrokes Chattspel: Du kan vinna extra i de dagliga chatspelen som chatmoderatorerna håller regelbundet, och du kan vinna upp till 100SEK i quizzen varje tisdag förmiddag och torsdag eftermiddag.

Ladbrokes Games:
Hos Ladbrokes Bingo kan du även spela "Games" (=spel). Du kan välja mellan över 50 olika spel i alla möjliga varianter. Trippel är en skraplott likadan som Trippel men ger tillbaka över 85% mer än statliga Triss.

Chat:
Du kan chatta med dina medspelare under tiden du spelar. I chatrummet träffar du 3 glada svenska chatvärdar CM Anton, CM Sanna och CM Johan. De finns i chatten mellan klockan 11.00 och 23.00 varje dag.

Ladbrokes kundtjänst: Ladbrokes erbjuder kundservice på email och telefon dygnet runt.
Gratisnummer: 020-78 79 00 mellan 10- 18 varje dag
Email: kundtjanst@ladbrokes.com

Alex Bingo rekommenderar!

Till Ladbrokes Bingo

Inga kommentarer: