måndag 1 januari 2007

Betsson Bingo


Betsson är en av de största aktörerna på den skandinaviska marknaden. Vi kikar närmare på Betsson Bingo och presenterar här aktuella fakta om spelbolaget.

100% MATCHBONUS UPP TILL 300KR + Sätter du in 100 eller mer får du en DVDfilm fr discshop.

Bjud-in-en-vän-bonus: Tipsa minst 3 av dina vänner så får du en Samsung mp3-spelare värd 700kr! Allt dina vänner behöver göra är att öppna ett bingokonto och sätta in 100 kr eller mer. Läs mer om bonusen på
Betsson Bingos hemsida.


Ägare av Betsson: Betsson (där Betsson poker är en del) ägs av Cherrybolagen som är noterade på Stockholmsbörsen. VD för Betsson är Anders Holmgren, och VD för Cherry är Pontus Lindwall.

Betsson säte: Betsson har sin bas i England och Malta. Som spelare behöver du således inte skatta påvinster eftersom länderna är medlemmar i EU enligt nyligen förkunnad dom i ett pokermål.

Betsson Bingo är det allra nyste tillskottet av bingohallar på nätet. (mars-07) Och det sparar inte på krutet. Massor av extra jackpottar och fina priser utöver det vanliga bingopriset.

Betsson Bingo välkomst bonus: Betsson bingo ger dig 500kr första gången du gör en insättning till ditt spelkonto. Bonusen måste omsättas 5 gånger innan uttag.

Chat Game Bonus - Delta i Quiz och Chattspel när din CM är inne i chatten och vinn extra bonuspengar. Bonuspengarna kan variera och måste omsättas 3 gångar innan eventuellt uttag.

Omsättningskrav: Bonuspengar är som vanliga pengar på ditt konto. Skillnadenär att alla bonusar måste omsättas X antal gånger innan uttag - se info under respektive bonus.

Betsson Bingo spel: 75 bollar och du kan spela själv eller mot andra:

Betsson Klassisk bingo
Får du fem i rad - vågrätt, lodrätt eller diagonalt – först, vinner du. Vi har också alltid en startjackpot på 5000 kr. En bricka kostar 10 kr.

Betsson variantbingo
Vår Variantbingo har en startjackpot på 15000 kr och den kan du spela för att vinna varje dag. Variantbingon består av fem deldragningar. Du har alltså fler chanser att vinna! Under första dragningen ska man få bingo på en rad - vågrätt, lodrätt eller diagonalt. I dragningarna 2-5 behövs fem i rad på lika många rader samtidigt. De fulla raderna måste vara inom ett och samma spelfält (5 x 5 rader).
En bricka kostar 20 kr.

Betssons Chattspel: Betssons bingovärdar arrangerar olika chattspel som går ut på allt från att gissa vilka nummer som kommer att dras, till olika former av frågesport.

Chat:
Du kan chatta med dina medspelare under tiden du spelar.

Betsson kundtjänst: Betsson erbjuder kundservice på email och telefon dygnet runt.
Tel: 020-799004
Email: support-se@betsson.com

Rekommenderas!


Gå till Betsson Bingo

Inga kommentarer: